Metode de plata
  1. Plată cu Cardul Online: Pentru cei care preferă rapiditatea și comoditatea, acceptăm majoritatea cardurilor de debit și credit. Procesul de plată este securizat, asigurând protecția datelor dumneavoastră bancare. Odată ce ați ales produsele dorite, puteți completa tranzacția folosind cardul dumneavoastră, cu asigurarea că toate detaliile sunt criptate și protejate.

  2. Plată Ramburs la Curier: Dacă optați pentru plată la livrare, puteți plăti direct curierului la primirea coletului. Acesta este un mod convenabil pentru cei care preferă să verifice produsul înainte de plată. Vă rugăm să aveți suma exactă pregătită pentru curier, pentru a simplifica procesul de livrare.

  3. Plată Ramburs la EasyBox: Oferim de asemenea posibilitatea de a plăti cu card la EasyBox. Acest sistem vă permite să ridicați și să plătiți comanda de la un punct EasyBox doar cu cardul. Este ideal pentru clienții care doresc flexibilitatea de a ridica comanda în orice moment al zilei, fără a depinde de programul unui curier.

Metode De Livrare

La Vince.ro, ne dedicăm să oferim clienților noștri opțiuni de livrare rapide și fiabile, care să se potrivească nevoilor și preferințelor lor. În prezent, oferim următoarele două metode principale de livrare:

1. Metoda de Livrare Curier la Destinație:

Această opțiune vă permite să primiți comanda direct la adresa specificată, fie că este acasă sau la birou. Livrarea prin curier este rapidă și eficientă, asigurându-vă că produsele dumneavoastră ajung în siguranță și la timp. Odată ce comanda a fost expediată, veți primi un număr de urmărire pentru a putea monitoriza progresul livrării.

2. Metoda de Livrare în Rețeaua EasyBox Sameday:

Pentru cei care preferă o metodă de livrare mai flexibilă, oferim opțiunea de livrare prin EasyBox Sameday. Această metodă vă permite să alegeți un EasyBox convenabil situat, unde comanda va fi depozitată și disponibilă pentru ridicare. În timpul procesului de checkout, veți avea posibilitatea de a selecta EasyBox-ul dorit dintr-o listă de locații disponibile. Odată ce comanda este livrată la EasyBox-ul ales, veți primi o notificare prin email sau SMS cu detaliile necesare pentru a ridica coletul. Această metodă este ideală pentru clienții care doresc flexibilitate în ceea ce privește timpul și locul de ridicare a comenzii.

Ambele metode de livrare sunt proiectate pentru a asigura că produsele dumneavoastră ajung la dumneavoastră în cel mai convenabil și sigur mod posibil. Pentru mai multe informații despre opțiunile de livrare sau pentru a afla care este cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră, vă invităm să consultați secțiunea de livrare de pe site-ul nostru sau să ne contactați direct.