fbpx

About us

Our
Mission
Angajamentul Nostru pentru Calitate
La Vince, misiunea noastră este să oferim produse cosmetice de înaltă calitate care să îmbunătățească frumusețea naturală și sănătatea pielii. Selectăm cu atenție ingredientele naturale și de ultimă generație, asigurându-ne că fiecare produs nu doar satisface, dar și depășește așteptările clienților noștri. Ne dedicăm să aducem pe piață produse inovatoare, eficiente și sigure, reflectând un standard de excelență în fiecare articol din gama noastră.
Sustenabilitatea: Inima Valorilor Noastre
Sustenabilitatea este la inima valorilor Vince. Ne angajăm să protejăm mediul și să promovăm un viitor mai verde prin practici de producție responsabile și utilizarea de ingrediente etice. Credem cu tărie că frumusețea adevărată provine din armonia cu natura, de aceea ne străduim să minimizăm amprenta ecologică a produselor noastre și să contribuim la un stil de viață sustenabil pentru clienții noștri.
Hello from
CEO
Misiunea Noastră: Excelență și Sustenabilitate în Cosmetice

Ca fondatoare și CEO al Vince.ro, mă dedic să ofer produse cosmetice premium care combină calitatea excepțională cu responsabilitatea ecologică.

Calitate Premium
Fiecare produs reflectă angajamentul nostru pentru puritate și eficacitate. Selectăm cu grijă ingredientele pentru a garanta că fiecare articol din gama noastră îmbunătățește nu doar frumusețea, ci și starea de bine generală.

Inovație Continuă
Suntem dedicați inovației, căutând permanent cele mai noi tehnologii pentru a oferi produse care depășesc așteptările clienților noștri, stabilind noi standarde în industria de frumusețe.

Sustenabilitate și Respect
Ne angajăm ferm să minimizăm impactul asupra mediului și să susținem practici responsabile de producție, demonstrând că frumusețea adevărată vine din respectul pentru natură și resursele sale.

Un Angajament Ferm
Conducem Vince.ro spre noi culmi de excelență, respectând valorile de integritate și inovație, pentru o frumusețe care arată și se simte minunat.
  • Produse Naturale
    Ne straduim sa alimentam stocurile cu produse cat mai naturale.
  • TOP Calitate
    Calitate este cuvantul ce ne reprezinta. Incercam sa pastram standardele de calitate, atat pentru serviciile de livrare cat si pentru produsele livrate.
  • Pretul Corect
    Livram produse origunale la cel mai corect pret.

5%

Reducere, special pentru tine 🎁

Înscrie-te pentru a primi reducerea ta exclusivă și rămâi la curent cu cele mai noi produse și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.